Mirror Cube

Träning får dig att må bra

Oavsett om du bor på hotell eller håller till hemma, så är det bra att röra på sig och träna. Du som bor på hotell kan ibland få tillgång till gym och liknande, sen finns ju skogen, stranden och så vidare att använda sig av. Gillar du att springa, slappnar du av med yoga eller dansar du för att få energi i vardagen? Det spelar inte nån roll vad det är du väljer att göra, så länge du gillar det samt att du får röra på dig. Du som tränar mycket kan välja att använda Fitline fitness, som är ett bra tillskott. Här kan du läsa mer om det. 

Hur mycket bör man röra på sig?

Motion är väldigt viktigt för vårt välbefinnande och det är inte bara fysiskt, utan det är även bra för vårt humör att röra på sig! Det har forskats lite på hur mycket som krävs att man rör på sig för att det ska påverka humöret på ett positivt sätt. Den forskningen visade att det kan räcka med väldigt lätt motion, som att ta en promenad, för att boosta humöret rejält. Så gör man det titt som tätt så kan det motverka att bli deprimerad, eller att man blir bättre om man redan är drabbad. 

Sedan är det som sagt även bra att röra på sig för att kroppen ska må bra, och ha det bra. Men hur mycket du ska göra, det är upp till dig själv!

 

 

15 Mar 2018