Mirror Cube

Bli inredare - Läs på distans

Har du bott på hotell någon gång så har du säkert redan sett hur allt verkar genomtänkt i rummen. Det finns en plats att sova, konst på väggarna, stol och bord och ofta ett skrivbord. Allt smakfullt sammansatt till ett litet extra hem när man är bortrest. Att skapa denna typ av oas är inte en enkel sak och det krävs betydligt mycket mer än att bara ha funktionella möbler. Det behövs en tanke bakom färgsättning, vilken konst man ska ha och också vilken typ av sängkläder som ska finnas. Det är här en inredare får visa vad de kan, och oftast så blir det också ett väldigt bra resultat.

Inga förkunskaper behövs

För att gå en inredare utbildning på distans så behöver du inte ha några erfarenheter eller förkunskaper. Du får en grundlig utbildning som ger dig allt du behöver för att kunna jobba framgångsrikt som inredare. Några av de saker du kommer få lära dig är:

  • Förstå färgsystem och hur du använder dem
  • Återbruk av gamla saker för att få en ny känsla
  • Skapa ritningar
  • Välja accessoarer
  • Använda textilier på rätt sätt

Visst låter det spännande? Att bli inredare via distansutbildning är enkelt och du kan sedan börja jobba med en gång. Antingen genom att starta egen firma eller genom att få en anställning hos en befintlig inredare. Satsar du sedan på att inreda hotell så kommer jobben aldrig ta slut för vi ser ju alltid till att förnya oss och ha moderna rum. 

24 Apr 2024