Mirror Cube

6 skäl till varför blommor är den bästa presenten att ge

Sedan Afrodite har det påståtts att blommor är den bästa presenten. För ett tillfälle vill vi ge någon speciell en unik detalj och tanken blir just då på att ge blommor. Har du någonsin tänkt på det?
För att hjälpa dig lite med din veckovisa filosofiska runda ger vi dig sex anledningar till varför det är en instinkt när vi vill ge blommor till våra partners, familj och vänner i deras speciella stunder.

Mångfald

Det finns ett betydande antal arter och typer av blommor. Det finns underarter av varje, och förutom all denna mängd blommor kan du fortfarande välja olika färger. Av denna anledning är det exceptionellt att ge blommor, eftersom du kan lägga lite tid på att undersöka vilken typ av blomma och färgen som just den personen gillar och på så sätt få en personlig present.

Meningsfullt

Blommor har sitt språk, och var och en av dess egenskaper omfattar ett språk som kallas Floriografi. Detta gör det möjligt att skicka hemliga meddelanden till personen som tar emot blommorna, efter en rad parametrar.

Tidlöst

Oavsett vilken era vi lever i, går det aldrig ur mode att ge bort blommor. Dessutom är de idealiska för alla tillfällen, alla åldrar och till och med när som helst på året. Att ge blommor är alltid rätt.

Kombinerbart

Blommorna kan åtföljas av nästan alla element som du tänker på, från nallar och choklad till frukt och dryck. Vi kan även kombinera blommor med ballongarrangemang. Det finns inga gränser för vad du kan göra med en bukett.

Dekorativt

När du ger blommor tar du ett dekorativt element till huset till den som tar emot det. Blommor lyfter alltid vem som helst. Testa gärna även lyxiga blomboxar för alla tillfällen

Hälsosamt

Vetenskapliga studier visar på ett stort antal egenskaper och fördelar med att ha färska blommor hemma.
De sanerar syret vi andas, ger oss mer koncentration på våra arbetsplatser och hjälper oss också att återhämta oss snabbare om vi går igenom en sjukdom.

30 Dec 2022