Mirror Cube

Snabb lindring mot nästäppa

Har du drabbats av en höstförkylning med snuva, nästäppa och annat? Det är inte så kul just att ha en näsa som är täppt. Det gör det ju ofta jobbigt att andas. Det allra bästa mot just nästäppa, det är Nasoferm. Du kan läsa mer om det på www.nasoferm.se. Att sova med huvudet högt kan minska svullnaden i näsan och göra det lättare att andas. Så bulla gärna upp med en massa kuddar i sängen då du ska sova!

Nästäppa och snuva går ofta över av sig självt. Men har du haft besvär väldigt länge kan det vara bra kontakta vården. 

Huskurer för nästäppa

En traditionell hemmakur mot nästäppa är koksaltlösning. Koka helt enkelt upp vatten med salt och låt svalna. När lösningen är tillräckligt kall kan du använda en spruta för att skölja dina näsborrar med vätskan. 

Ånga är även det bra mot nästäppa. Koka upp vatten i en gryta, riv gärna ner en gul lök i det och sätt huvudet över med en handduk över och andas in. 

Att hälla hett vatten över eukalyptusblad i en skål, lägga en handduk över huvudet och andas i några minuter kan också lätta på nästäppan.

För att få det lite lättare att andas, satsa på att äta kryddstark mat. Det lindrar inte täppan i sig, men öppnar i alla fall upp det en liten stund, så att du kan andas!

Annars, se till att köpa hem Nasoferm, det är alltid bra att ha!

12 Nov 2021