Mirror Cube

Övernattning med lyxigt spa

Vill du och din partner komma iväg från den stressiga vardagen och bara koppla av och samla batterierna? Att bara kunna få ett avslappnande dygn tillsammans med wellness där den mesta tiden spenderas på spa iklädd i morgonrock i toffeltempo är något alla skulle älska. Spa och övernattning är en stark rekommendation på Ystad Saltsjöbad. Det är såväl ett hett tips för dig och din partner som med en god vän eller dina vänner/väninnor. En övernattning fyllt med avslappning på ett av världens främsta spa-hotell där du kan skämma bort din käraste lite extra uppskattas alltid.

Spännande spa-paket

För såväl privat- som konferensgäster finns ett brett utbud av olika behandlingar speciellt framtagna för att pyssla om och skämma bort sig. Det är en helhetsupplevelse för både kropp och själ, med vacker utsikter där havet är magiskt och utgör en fantastisk bakgrund för det underbara spa som finns att tillgå. Det finns centralt placerade uppvärmda swimmingpooler, jacuzzi och bastu. Behöver man också svalka av sig emellanåt så finns även en isvak att tillgå. På ovanvåningen finner ni relaxen - stora, härliga sängar som inbjuder till en stunds avkoppling och reflektion. Det finns såväl morgonspa som lunchspa, heldagsspa, kvällsspa och sommarspa att välja mellan.

Ångbastu ska inte glömmas bort att nämnas som är otroligt avkopplande och bra för huden, likaså varma långvattenbassänger med mjuk underström och går man utomhus så finns uppvärmda källor med en egen gångväg ner till havet som leder till en härlig torrbastu med otrolig utsikt mot vågorna. En spaövernattning är helt klart den perfekta andningspausen från vardagens alla måsten och stress, dessutom något som alla uppskattar. Sinnena kommer stimuleras i denna harmoniska omgivning och förnya er energi och balans.

1 Sep 2017