Mirror Cube

Hotell med spa är inte fel

Den som vill ha det lite extra lyxigt när man ska bo på hotell, den ska välja ett hotell med spa. Idag finns det många olika hotell med olika former av spa, runt om i Sverige. Är det spa Stockholm man vill ha, så finns bland annat dessa:

Stallmästaregården - Brunnsviken i Norrtull 
Sturebadet Marina Tower - Nacka 
Rånäs Slott 
Yasuragi 
Njuta Spa - Nacka 
Blue Hamam Spa - Lidingö 

Sedan finns Clarion Hotel Sign som erbjuder Selma City Spa. Selma Spa är ju egentligen belägen i Sunne, men tack vare Clarion, så finns det nu en Stockholmsfilial till detta spa som man kan besöka.
Grand Hotel i Saltsjöbaden har Grand Spa. Här kan du njuta av dagspa så väl som det går att boka in sig på en weekend de luxe. 

Trevligt även med andra skönhetsbehandlingar

Är man i Stockholm så kan man utöver att gå på spa även unna sig vaxning i Stockholm, eller ta en manikyr eller kanske en ansiktsbehandling? Den som vill hitta bra salonger, kan göra det via en sida som heter Timecenter. Det är bra om man inte har koll på vad det finns för salonger i en specifik stad. Att kunna unna sig en helg med spa, behandlingar och annat är inte fel. Det är bra att få lite egen tid som man brukar säga. Så är det så att du vill ha just det, hitta ett perfekt hotell med spa, samt boka in dig på lite olika behandlingar.

11 Jun 2019