Mirror Cube

Bo på hotell på Östermalm

Om du är i Stockholm, så rekommenderar vi dig att ta in på hotell på Östermalm. Det är nämligen en riktigt trevlig stadsdel att vistas i! Många tänker att det är där överklassen håller till och till viss del stämmer kanske det. Det är ju här det finns många lyxiga våningar och exklusiva bostadskvarter såsom Strandvägen, Karlaplan, Villastaden och Diplomatstaden. Om du bor här, och behöver en elektriker Östermalm, så finns det duktiga sådana att få tag på! Om du bara vill bo här över en helg, så finns det många bra hotell att välja på!

Bland hotell många föredrar att checka in på här så har du bland annat Elite Eden Park Hotel och Best Western Hotel Karlaplan.

Se och göra på Östermalm

Väljer du att bo på hotell på Östermalm, då har du nära till många bra sevärdheter. Det är även här Stockholms nattliv är som störst, då Stureplan med alla sina barer och restauranger finns här. 

På nedre Östermalm, nära vattnet, så finns bland annat Kungliga Dramatiska teatern (kallad Dramaten i folkmun), Historiska museet och Armémuseum.

Östermalm har även ett lyxigt shoppingområde. Du hittar det genom att strosa fram längs Biblioteksgatan, där det finns flera olika märkesbutiker. Det är också i detta område flera internationella lyxmärken, som Gucci, Louis Vuitton och Mulberry, valt att lägga sina Sverigefilialer.

Andra saker du inte bör missa här är bland annat Östermalmshallen, som är en saluhall. Längs Strandvägen kan du se imponerande byggnader och vackra vyer och kolla även in Humlegården, som är en park på Östermalm. 

2 Nov 2021