Mirror Cube

Allt vanligare med rökfria hotell

För många år sedan kom det ett rökförbud på krogen och på andra platser. Sen är det de som själva valt att ha det rökfritt, bland annat många hotell, både i Sverige och utomlands. Under 2019 kommer det även att komma fler rökförbud här i Sverige. Det kommer att bli rökförbud på flera allmänna platser. Förbudet kommer bland annat gälla på uteserveringar och gäller även elektroniska cigaretter. Så det kan vara läge att kanske sluta nu, så slipper du leta efter platser att röka på? Rökning är ju inte bra för nån, inte för hälsans skull och inte heller för ekonomins skull.

Hur slutar man röka?

Att sluta röka är för många det svåraste de försökt göra. En del kan så klart bara sluta och så är det bra med det. Men många behöver hjälp med detta. Det har tagits fram en mängd produkter som ska hjälpa till med detta. Vad som passar dig är något du får ta reda på. Ett sätt är att använda sig av e juice och e cigaretter. Det finns e cigaretter att köpa hos eqcigs.se samt att du kan skaffa e juice på https://www.eqcigs.se/el-cigg/e-juice/. Du kan med dessa e cigg dra ner på nikotinet mer och mer och till slut sluta. Andra sätt är plåster, spray, tuggummi och så vidare.

Förbudet på allmänna platser kommer att komma nu i sommar, så försökt sluta tills dess, så slipper du fundera på var du får röka eller inte. 

13 Mar 2019